Kožená sedačka Movida je k dispozici jako dvojpohovka ve čtyřech rozměrech 156cm, 176cm, 196cm, 216cm a také jako křeslo. Všechny rozměry u dvojpohovky mají dva sedací a opěrné polštáře, jen jsou pokaždé zmenšené nebo zvětšené tak aby se dosáhlo požadovaného rozměru. Vše je podřízeno designu.

Tuto novou modelovou řadu určitě oceníte v obývacím pokoji při relaxaci po náročném dnu. Nechte se nezávislým polohováním vyvézt do té nejpohodlnější pozice a relaxujte. Ve vrcholné verzi můžete ovládat nezávisle hlavovou opěrku (její zvedání nahoru a dolu a navíc její pootočení a druhým tlačítkem ovládáte posuv zádového a sedacího polštáře včetně podpěry nohou. 

Konstra této sedací soupravy je vyrobena z masivního topolu spolu se silnostěnou překližkou. Je potřeba někam umístit motor polohování a jen masivní trámky nejsou vhodné. Jsou zde nutné různé výřezy pro průchod mechaniky zvedání a kabeláže. 

Sedací soupravu Movida si můžete nechat od nás očalounit italskými látkami v mnoha barevných odstínech. Pokud máte rádi kůži nabízíme Vám výběr z našich vzorníků v mnoha barevných odstínech dodávaných pouze italskými výrobci a zpracovateli kůží. Kdo váhá a nikdy nezkusil sedací soupravu v kůži, může vyzkoušet naši látku, která vypadá jako kůže, je za všech okolností teplá a dokud ji neotočíte spodní stranou nahoru nepoznáte, že je to látka. Z našich vzorníků si vybere i ten nejnáročnější klient. 

Sedačka Movida může být dovybavena:

  • s manuální opěrkou hlavy se systémem nastavování výšky a elektricky polohovatelnou opěrkou nohou 
  • elektrickým nezávislým, výkyvným a výškově stavitelným polohování hlavové opěrky a samostatně ovládaným sedacím, zádovým polštářem a opěrkou nohou
  • USB port určeným k nabíjení např. mobilního telefonu nebo tabletu

Rohovou sedací soupravu Movida si můžete pořídit v těchto variantách:

Zhotovení z polyuretanové pěny o objemové hmotnosti:

  • sedací část - 32 kg/m3
  • opěrná část - 22 kg/m3
  • opěrky na ruce - 22 kg/m3

Doprava sedací soupravy Movida

Sedací soupravu včetně příslušenství Vám dopravíme sami. Díky tomu si můžete být jisti perfektním stavem dodávky. Vše pečlivě zabalíme, přivezeme, přineseme a vybalíme přesně tam, kde si to budete přát.

Rohové sedací soupravy zdarma sestavíme (ostatní netřeba sestavovat). Vysvětlíme, jak používat polohování, výsuv podnožek a rozkládání lůžka. Obaly zlikvidujeme, pokud je nechcete zachovat. Na přání Vás zbavíme i staré sedačky za Kč 500,- na odvoz a likvidaci.

Doprava zboží nad 80.000,- Kč je zdarma, jinak dle ceníku dopravy.

Potřebujete poradit?

Vyplňte formulář a my se Vám ozveme