Rohová sedací souprava VOODOO může mít i jiné rozměry.
Zadejte si poptávku s tím co potřebujete např. roh 250×160cm + křeslo. Připravíme nabídku přesně pro Vás.

Zajímavá sedací souprava Voodoo je k dispozici jako dvojpohovka ve třech rozměrech 148cm, 168cm, 198cm a také jako dva rozměry křesla 85 a 120cm. Všechny rozměry u dvojpohovky mají dva sedací a opěrné polštáře, jen jsou pokaždé zmenšené nebo zvětšené tak, aby se dosáhlo požadovaného rozměru. Vše je podřízeno designu.

Rohová sedací souprava Voodoo je také možná. Může jít o malou rohovou sedací soupravu neboť na jedné straně může být lenoška jako na fotografii a na straně druhé dva sedáky. Můžeme Vám rovněž postavit velkou rohovou sedací soupravu Voodoo, stačí nám dát rozměry a vše ostatní nechte na nás.

Jemné detaily sedací soupravy včetně zajímavého prošití polštářů dělají z tohoto modelu skvělého společníka do moderních interierů. Chcete se mít jinou a velmi moderní sedací soupravu? Voodoo je skvělá volba.

Tuto sedací soupravu jistě ocení člověk který nesedí jen s nohama u země, ale např. v tureckém sedu nebo si rád dá nohy bokem na sedačku od těla, nebo pod sebe. Sami nejlépe víte jaké sezení Vám vyhovuje. Nechybí Vám při jistém druhu posezu pár cm na hloubku? Pokud ano, zadívejte se pozorně fotografii této sedačky a popřemýšlete, zda to není ona. Elegantní, příjemně prošité čalounění to je Voodoo. 

Pokud chcete jako partneři ležet za sebou je tento model skvělá volba. Nikdo v této pozici nepadá dolů a prostoru na ležení je opravdu dost. 
Chcete meditovat nebo provadět Váš denní rituál?

Konstra této sedací soupravy je vyrobena z masivního topolu spolu se silnostěnou překližkou

Voodoo si můžete nechat očalounit širokým výběrem italských potahových látek. Pokud upřednostňujete kůži v našich vzornících najdete spoustu barev. Nebo vyzkoušejte látku která vypadá jako kůže a je látkou. Výhoda oproti kůži? Za všech okolností teplá. Návštěva Vám nebude věřit, že to není kůže. U nás si vybere každý. 

Rohovou sedací soupravu Voodoo si můžete pořídit v těchto variantách:


Doprava:

Dopravu sedacích souprav a doplňků zajistíme sami, díky čemuž je dostanete v perfektním stavu. Ostatně vše balíme do speciálních ochranných obalů. Zboží doručíme, přineseme a vybalíme na Vámi určeném místě.

Rohové sedací soupravy zdarma sestavíme (ostatní netřeba sestavovat). Obaly zlikvidujeme, pokud si je nechcete schovat. Na přání Vás zbavíme i staré sedačky za Kč 500,- na odvoz a likvidaci.

Doprava zboží nad 80.000,- Kč je zdarma, jinak dle ceníku dopravy.

Potřebujete poradit?

Vyplňte formulář a my se Vám ozveme