Jednoduchým překlopením dopředu se celé lůžko nadvakrát narovná a je hotovo. Celý mechanizmus je navíc opatřen pružinami a písty, které pomáhají při zvedání, takže otevření zvládne i křehká žena. 
Tuto pohovku si můžete pořídit v jemné italské kůži. Imitaci kůže, která je látkou a odpadá často uváděná nevýhoda kůží - je teplá za každého počasí. Látka je samozřejmostí a v našem vzorníku jich najdete opravdu velké množství. 

Pohovku s lůžkem Enzo nabízíme vždy v provedení se dvěma místy. To neznamená, že je malá. Vše je podřízeno designu. Vychází se vždy z šířky matrace: 160, 140, 115, 100 a 75cm×délka 195cm. Výška matrace je 14cm. Tímto vidíte, že to není matrace, jen tak občas nechat přespat návštěvu (tyto mívají od 6-8cm), ale plnohodnotná postel na každý den pro toho, kdo má málo místa nebo chce plnodhodnotný gauč do místnosti pro hosty, který může kdykoliv a rychle přeměnit na plnohodnotné lůžko.

Sedačka Enzo může být dovybavena:
- Matrací s pamětí
- Kapsičkovou pružinovou matrací
- Matrací Latex s paměťovou pěnou
- Úložnou podnožkou

 
Model malé sedačky Enzo můžete pořídit v těchto variantách:

Doprava sedací soupravy Enzo

Sedací soupravu včetně příslušenství Vám dopravíme sami. Díky tomu si můžete být jisti perfektním stavem dodávky. Vše pečlivě zabalíme, přivezeme, přineseme a vybalíme přesně tam, kde si to budete přát.

Rohové sedací soupravy zdarma sestavíme (ostatní netřeba sestavovat). Vysvětlíme, jak používat polohování, výsuv podnožek a rozkládání lůžka. Obaly zlikvidujeme, pokud je nechcete zachovat. Na přání Vás zbavíme i staré sedačky za Kč 500,- na odvoz a likvidaci.

Doprava zboží nad 80.000,- Kč je zdarma, jinak dle ceníku dopravy.

Potřebujete poradit?

Vyplňte formulář a my se Vám ozveme