Sedací soupravy které máme v nabídce pocházejí z několika italských dílen, které se zabývají výrobou čalouněného nábytku desítky let. Některé se rozrostly jen o pár zaměstnanců jiné o desítky. Vždy záleží na konkrétních majitelích jakou mají vizi. A jak to vím? Sám již dvě desítky let s nimi spolupracuji a byl jsem již několikrát svědkem toho, jak otec postupně předával firmu svému synovi nebo dceři. Tyto dílny založil převážně praděda současného majitele, který po skončení druhé světové války hledal způsob jak uživit svou rodinu. Postupně rodinný podnik rostl a některé se od té doby vypracovaly ve velké a se staly zárukou nejvyššího standardu a dokonalosti v oblasti sedacího nábytku. Původně malé rodinné dílny se staly světově uznávanými firmami, jejichž výrobky si získaly srdce nejen v Itálii, ale po celé Evropě a dokonce i ve světě. Za každou takovu najdete silný příběh. 

Italské sedačky = tradiční řemeslo, inovativní design a skvělá kvalita

Sedací souprava Fillandie

Italové si své místo na trhu získali díky svému jedinečnému přístupu k výrobě, používání vysoce kvalitních materiálů a preciznímu zpracování každého kusu nábytku. I přes rozsáhlý rozmach a transformaci v průběhu let si tyto firmy zachovaly své řemeslné tradice a věnovaly se výhradně výrobě čalouněného sedacího nábytku. Každý kus nábytku je vyráběn individuálně a s maximální péčí o detail. Itálie nejsou jen pláže a dobré jídlo. Je to hlavně design a móda. Sedací soupravy od isedacky.cz jsou i inovativní, designové, moderní, třeba že v nabídce zůstávají i klasické či zámecké sedačky, které se stále vyvíjí. Co je pro nás však na prvním místě je mimořádný komfort sezení. 

Konstrukce sedacích souprav a pohovek je zhotovena z masivu buku, topolu a jedle, což zajišťuje jejich dlouhou životnost a pevnost. Moderní sedačky jsou doplněny o silnostěnnou překližku tam, kde tvar či struktura neumožňuje použití masivu. Polstrování je tvořeno dlouhodobě testovanými materiály, které lze přizpůsobit několika různým úrovním tvrdosti. Proč? Protože každý je zvyklý na něco jiného. Jakýkoliv model z naší nabídky pokud nakombinujeme odlyšně sedací pěnu, má pro každého jiný pocit ze sezení. Každá sedačka je opatřena pečlivě navrženým čalouněním, které nejenže maximalizuje pohodlí uživatele, ale zároveň respektuje styl a design sedací soupravy. Zaručujeme vysokolu odolnost proti běžnému opotřebení. Například elektrická pohohování pokud se používají s našimi instrukcemi jsou bezporuchová. A co se myslí tím podle našich instrukcí? Zásadně nevstávat ze sedačky, dokud není polohování zcela uzavřené. 

Sedacích soupravy - kvalita která Vás nadchne

Italské sedací soupravy jsou známé také svými prvotřídními potahy, které představují další důležitý prvek designu. Tradičně se používá pravá kůže, která může být vyrobena z hovězí nebo buvolí kůže. Tyto jsou pečlivě zpracovány tak, aby vynikla jejich přirozená struktura a textura. Některé jsou otevřené a jiné uzavřené plně lakovanou horní vrstvou. Moderní designové tendence však často preferují látkové potahy, které nabízejí širší paletu barev a vzorů a často využívají inovativní nanotechnologie, což zaručuje jejich snadnější údržbu a odolnost vůči opotřebení.
Společným rysem italských sedacích souprav je precizní zpracování detailů, vysoký podíl ruční práce a důkladná kontrola kvality každého kusu nábytku před expedicí. Díky tomu jsou vyhledávané nejen v oblasti nábytku, ale i v rámci luxusního designu jako takového. Jejich kvalitu a eleganci můžete nalézt v soukromých domácnostech i v nejprestižnějších hotelech, lázeňských domech a reprezentativních prostorech po celém světě.