Patříte mezi ty, co dlouho hledají odvahu, než se rozhodnou pro změnu? Vyměnit stávající 3+2+1 za rohovou sedačku a naopak? Pomůžeme Vám i s největšímí výzvami.

Výběr mezi rohovou sedací soupravou a sestavou 3+2+1 závisí na preferencích rodiny, velikosti místnosti i konkrétních potřebách pro kolik osob má sedačka nebo sestava sloužit.

Byli jste zvyklí každý na svůj prostor? Máte své křeslo a nikomu jej nechcete přenechat? Nedokážete si představit, že nemáte opřené obě ruce o područky? Rádi ležíte naproti sobě? Máte rádi masáž nohou od svého partnera? Několik základních otázek, ze kterých již vyplývá, kterou variantu preferujete. Nastal čas na změnu nebo se budete držet zajetého stereotypu?

Malá rohová sedačka Prayo

Velikost místnosti je klíčovým faktorem pro 3+2+1 nebo rohovou sedačku

při rozhodování o tom, zda si vybrat rohové sedací soupravy nebo sestavu 3+2+1. Každá z těchto možností nabízí specifické výhody v závislosti na velikosti prostoru, ve kterém bude sestava umístěna. Někdo si ani neumí představit, že by měl v malém bytě něco jiného, než to co tam nyní je. Při zařizování místnosti s rohovou sedací soupravou je důležité zvážit celkové uspořádání místnosti tak, aby byla zachována estetika a funkčnost. Použijeme-li efektivní variantu, využijeme dokonale každý centimetr. Naše nabídka zahrnuje i sedací soupravy pro malé místnosti, které mají úzké, ale zároveň velmi pohodlné područky. Nezabírají na rozdíl od širokých područek mnoho místa. Místo, ušetřené na širokých, bachratých područkách využijete raději pro sezení.
Prohlédněte si model Prayo, patří mezi sedačky dokonale navržené pro malé prostory. Konstrukce je zde navržena tak, aby područky byly co nejužší a přitom stále pohodlné. Co nejlépe se tak využije všechen prostor pro sezení. Na tomto příkladu vidíte, jak je možné vytvořit pohodlné a zároveň prostorné sezení bez zbytečného zabírání cenné plochy v místech, kde jsou područky.

Rohová sedací souprava pro různé tvary a velikosti místností

Rohová sedačka pro velké místnosti se přímo nabízí. Snadno si ji nakonfigurujete podle tvaru místnosti. Dlouhé eLko do ůzké dlouhé místnosti. Účko pro obdélníkovou místnost i s kuchyní, kde sedačka slouží zároveň jako rozdělovač místnosti. Ve velkých místnostech, kde je dostatek prostoru, může rohová sedačka výborně využít rohový prostor. Tímto způsobem vytváří centrální obývací zónu, která přitahuje pozornost a zároveň zůstává funkční. Všechny námi vyráběné sedací soupravy jsou skvostné i ze zadu. Nemusíte se tak bát, umístit je i do prostoru. Kombinování rohové sedací soupravy s jinými typy nábytku může přispět k vytvoření harmonického prostoru.

Hledáte optimální spojení pohodlí a efektivního využití celého prostoru? Rohová sedačka představuje zajímavé a praktické řešení.

Největší výhodou sedací soupravy 3+2+1 je její variabilita. Jeden týden můžete mít trojpohovku vlevo a další týden pokud to tvar a velikost místnosti dovolí vpravo. Můžete jednotlivé části přesouvat podle aktuální nálady. Trojpohovka pojme menší rodinu nebo po obědě odpočívajícího jednotlivce. Dvojpohovka dva mladé lidi, kteří se k sobě chtějí tulit. Křeslo ocení člověk, který rád čte a preferuje svůj prostor. Sestava 3+2+1 není vázána na rohový prostor a může být umístěna kdekoliv v místnosti. Tato variabilita umožňuje lepší rozložení nábytku a vytvoření vyváženého uspořádání.

A pokud Vás navštíví celá široká rodina posadí se jak do sedací soupravy 3+2+1 nebo do rohové sedací soupravy. Záleží jen na nás s čím počítáme a co nejvíc využijeme. Obě varianty nám umožňují kombinovat různé styly i velikosti sedacích prvků. Vše dohromady umožňuje vytvořit unikátní vzhled místnosti. Sestavy typu 3+2+1 nabízejí jednotný a esteticky příjemný design pro celý obývací prostor.

Zohlednění velikosti místnosti pomáhá přizpůsobit výběr nábytku konkrétním potřebám prostoru a zajistit, že bude místnost vizuálně příjemná a pohodlná.