Otevře se před Vámi plnohodnotná postel o maximálním rozměru matrace 160cm (nebo 140cm)×195cm. Co je ale nejzajímavější je výška této pohodlné matrace je 18cm!!! Ano je to tak, kolik máte nyní na Vašem lůžku? Tato výška dělá z Vely nejpohodlnější rozkládací lůžko na trvalé spaní. Tuto pohovku si můžete pořídit v jemné italské kůži. Imitaci kůže, která je látkou a odpadá často uváděná nevýhoda kůží - je teplá za každého počasí. Dále můžeme očalounit látkou nebo "mikroplyšem", v našem vzorníku jich najdete opravdu velké množství. S barvou proto nebude problém.

Pohovku Vela s lůžkem uvnitř nabízíme vždy jako dvojpohovku. Vše je podřízeno designu. Celková délka pohovky vychází vždy z matrace. K tomu se musí připočítat šířka područky, kterých je na výběr hned několik. Podle toho následně vychází celkový rozměr pohovky.

Pro toho, kdo chce do malého prostoru zároveň i lůžko, je Vela skvělá volba. Oceníte především rychlost s jakou toto lůžko otevřete a máte připraveno ke spaní. Stačí jen položit přikrývky a polštáře. Dále pak komfort spaní mnohdy větší než na klasické posteli.

Sedačka Vela může být dovybavena:
- Matrací s paměťovou pěnou
- Kapsičkovou pružinovou matrací

 
Model malé sedačky Vela můžete pořídit v těchto variantách:


Doprava sedací soupravy Vela

Sedací soupravu včetně příslušenství Vám dopravíme sami. Díky tomu si můžete být jisti perfektním stavem dodávky. Vše pečlivě zabalíme, přivezeme, přineseme a vybalíme přesně tam, kde si to budete přát.

Rohové sedací soupravy zdarma sestavíme (ostatní netřeba sestavovat). Vysvětlíme, jak používat polohování, výsuv podnožek a rozkládání lůžka. Obaly zlikvidujeme, pokud je nechcete zachovat. Na přání Vás zbavíme i staré sedačky za Kč 500,- na odvoz a likvidaci.

Doprava zboží nad 80.000,- Kč je zdarma, jinak dle ceníku dopravy.

Potřebujete poradit?

Vyplňte formulář a my se Vám ozveme