Rohová sedací souprava DURBAN může mít i jiné rozměry.

Zadejte si poptávku s tím co potřebujete např. roh 250×160cm + křeslo. Připravíme nabídku přesně pro Vás.

Tato sedací souprava je k dispozici jako dvojpohovka ve třech rozměrech 146cm, 166cm, 196cm a také křeslo o rozměru 92cm. Všechny rozměry u dvojpohovky mají dva sedací a opěrné polštáře, jen jsou pokaždé zmenšené nebo zvětšené tak aby se dosáhlo požadovaného rozměru. Vše je podřízeno designu.

Sedací soupravu Durban, můžeme dodat jako rohovou sedací soupravu. Na jedné straně můžete mít dvojpohovku a na druhé ukončeno lenoškou, jako na fotografii. Toto lze libovolně zrcadlově otáčet nebo převracet. Takže dva sedáky a lenoška.

Kdo má rád jemnou látku s výrazným prošitím tomu se tato sedací souprava bude líbit. Nádherně vynikne svoji jednoduchostí v moderním interiéru.

Ať již rádi sedíte klasicky, s nohama vedle sebe nebo v tureckém sedu, oceníte variabilitu a rychlost s jakou lze proměnit hlouku sedu u této sedací soupravy. Posaďte se podle nálady. Večer když budete unavení oceníte, že nemusíte sedět jeden v křesle a druhý na pohovce, ale posunete polštáře dozadu a oba se k sobě přitisknout při napínavém filmu v poloze v leže. Místa bude pro oba opravdu dost.

Specifikace sedací soupravy Durban

Konstra této sedací soupravy je vyrobena z masivního topolu spolu se silnostěnou překližkou a kovovými nožičkami.

Durban si můžete nechat očalounit širokým výběrem italských potahových látek. Pokud upřednostňujete kůži v našich vzornících najdete spoustu barev. Nebo vyzkoušejte látku která vypadá jako kůže a je látkou. Výhoda oproti kůži? Za všech okolností teplá. Návštěva Vám nebude věřit, že to není kůže. U nás si vybere každý. 

Rohovou sedací soupravu Durban si můžete pořídit v těchto variantách:


Doprava sedací soupravy Durban

Dopravu sedacích souprav a doplňků zajistíme sami, díky čemuž je dostanete v perfektním stavu. Ostatně vše balíme do speciálních ochranných obalů. Zboží doručíme, přineseme a vybalíme na Vámi určeném místě.

Rohové sedací soupravy zdarma sestavíme (ostatní netřeba sestavovat). Obaly zlikvidujeme, pokud si je nechcete schovat. Na přání Vás zbavíme i staré sedačky za Kč 500,- na odvoz a likvidaci.

Doprava zboží nad 80.000,- Kč je zdarma, jinak dle ceníku dopravy.

Potřebujete poradit?

Vyplňte formulář a my se Vám ozveme